TERMENI-SI-CONDITII

Site-ul www.othersidewear.ro este proprietatea Otherside SRL cu sediul social in Bucuresti, bd. Ion Mihalache, nr 45, sector 1, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului cu numarul J40/14744/2013, C.U.I: RO32533320 .

Prin aceste conditii generale de vanzare se definesc drepturile şi obligatiile partilor in ceea ce priveste vanzarile efectuate prin intermediul siteului www. othersidewear.ro. Ele reglementeaza etapele necesare efectuarii unei comenzi. Folosirea acestui site implica acceptarea  termenilor  de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Ne rezervam dreptul de a putea sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Aceste conditii se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de cel putin 18 ani si care au capacitatea juridica de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalitatile de mai jos reprezinta acceptul dumneavoastra de acceptare a termenilor şi condiţiilor Othersidewear.ro.

Otherside SRL, proprietar al Othersidewear.ro îşi rezervă dreptul de a modifica in orice moment prezentele conditii generale de vanzare. In cazul unei modificari, acestea vor fi aplicate fiecarei comenzi din momentul intrarii acesteia în vigoare.

CONTINUTUL  Othersidewear.ro cuprinde:

-toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

-continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre Otherside prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Otherside SRL  utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

-informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Otherside  SRL intr-o anumita perioada;

-preturile afisate pe site-ul Othersidewear.ro contin TVA, dar nu contin taxa de transport

MEMBRU – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Otherside SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone  ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele “Termeni si Conditii”

CONTRACT LA DISTANTA – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Otherside intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Otherside cu referire la informatiile continute de acesta. Crearea unui cont pe pagina Othersidewear.ro reprezinta acordul dumneavoastra  pentru comunicarile comerciale prin email .

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Otherside  catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Otherside .

PREZENTAREA PRODUSELOR – facem tot posibilul sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite fara de realitate.

COMANDA produselor se poate face online, urmand pasii indicati in site-ul nostru. Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul “Adauga in cos”dupa selectarea produsului dorit. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate si veti avea posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau renunta la un produs din cos. Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, introduceti datele necesare, apoi faceti click pe butonul “Continua Plata”. Dupa completarea datelor si alegerea modalitatii de plata atasati butonul „ Plasare Comanda”.Dupa efectuarea comenzii, veti primi un mail care va confirma inregistrarea comenzii pe siteMesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. Stocurile sunt introduse in site in baza inregistrarilor contabile si se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa in mod exceptional, pot exista diferente intre stocul contabil si cel fizic. In acest caz ne rezervam dreptul de a de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare sau daca a survenit vreo eroare cu ocazia introducerii datelor personale la crearea contului,  nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email

Plata se poate face:

-prin transfer bancar in contul firmei noastre:

Otherside SRL cu sediul social in Bucuresti, bd. Ion Mihalache, nr 45, sector 1, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului cu numarul J40/14744/2013, C.U.I: RO32533320 .

Cont in lei: IBAN RO85 INGB 0000 9999 0399 3841

In cazul in care optati pentru acest tip de plata comanda va fi preluata din momentul in care transferul banilor in conturile firmei noastre a fost confirmat.

Factura pe care o vei primi la livrare va contine costul produselor achizitionate si costul livrarii.

Costul produselor nu include taxa de livrare.

-in avans, folosind CARDUL BANCAR; selectand optiunea “Mobil Pay” veti fi redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata in deplina siguranta de catre Mobilpay, companie cu peste 10 ani de experinta acumulata in domeniul platilor online. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor in cel mai scurt timp posibil.

-la livrare, in sistem RAMBURS. Pretul total al coletului (produse comandate si cost transport) se va achita in momentul primirii produselor. De asemenea, reprezentantul firmei de curierat va va emite chitanta aferenta cumparaturii facute.

COSTUL LIVRARII prin curierat rapid – DPD:

-0 ron daca ridicati dvs comanda de la magazinul nostru situat in Bucuresti, str. Matasari 17, Sector 2 (in cazul in care optati pentru aceasta varianta, plata trebuie facuta in prealabil prin transfer bancar);

-15 ron pentru comenzi cu destinatia Bucuresti;

-25 ron pentru comenzi cu destinatia in tara.

TIMPUL DE LIVRARE standard este de 48 ore si depinde de momentul plasarii comenzii. Va rugam sa luati in calcul eventuale intarzieri in perioadele de reduceri (Black Friday) sau a sarbatorilor legale datorita cresterii numarului de comenzi ce trebuie onorat de catre partenerul nostru.

Pentru moment livram doar pe teritoriul Romaniei.

RETURNAREA PRODUSELOR – legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doriti sa returnati produsele comandate, noi va vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite. Va rugam sa ne anunti in scris, prin email, dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 2 zile lucratoare.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Mătăsari 17, Bucharest, RO, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

GARANTIA PRODUSELOR – toate produsele existente pe www.othersidewear.ro au garantie legala de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. In conformitate cu art. 11 din legea mentionata anterior, fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

Lipsa de conformitate a produselor presupune:

-nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

-nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

-nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;

DREPTURI DE AUTOR – intreg continutul site-ului (design, text, imagini si logo-uri etc.) este proprietatea SC Otherside SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul firmei  Otherside SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – Othersidewear.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea comenzilor, emiterea proformelor si facturilor, livrarea comenzilor sau transmiterea buletinele informative periodice  (ex anuntarea colectiilor noi, ofertelor promotionale, urari ocazionate de sarbatorile legale). Refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comanzii. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.   Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa de contact.

X