COSTUL LIVRARII prin curierat rapid – DPD:

-0 ron daca ridicati dvs comanda de la magazinul nostru situat in Str. Mătăsari 17, Bucharest, RO (in cazul in care optati pentru aceasta varianta, plata trebuie facuta in prealabil prin transfer bancar);

-15 ron pentru comenzi cu destinatia Bucuresti;

-25 ron pentru comenzi cu destinatia in tara.

TIMPUL DE LIVRARE standard este de 48 ore si depinde de momentul plasarii comenzii. Va rugam sa luati in calcul eventuale intarzieri in perioadele de reduceri (Black Friday) sau a sarbatorilor legale datorita cresterii numarului de comenzi ce trebuie onorat de catre partenerul nostru.

Pentru moment livram doar pe teritoriul Romaniei.

RETURNAREA PRODUSELOR – legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doriti sa returnati produsele comandate, noi va vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite. Va rugam sa ne anunti in scris, prin email, dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 2 zile lucratoare.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Mătăsari 17, Bucharest, RO, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

X